2010. május 8., szombat

Lassan indul a menet

Sziasztok Twilighterek!

Elérkeztünk a pályázat talán legizgalmasabb szakaszához, holnaptól napi 2 történet fog felkerülni, mindig délután négykor. Nagyon szép és igényes művek születtek, amiket nem győzök eléggé köszönni, elvégre egy kihívást mindig azok éltetnek, akik részt vesznek benne.

Talán természetes velejárója a határidős dolgoknak, hogy most is voltak olyanok, akik végül nem adtak le művet. Ők a szabályzat értelmében automatikusan kiestek, s annyival kevesebb olvasnivalótok maradt, szám szerint 16 történet. Ezért az utolsónak szánt sztorik május 16-án (azaz vasárnap) kerülnek fel. Azután pedig megkezdődhet a szavazás, mely a május 17-én kezdődő, május 21-én éjfélig tartó időszakban esedékes (hétfő-péntek). Kezd sok lenni a dátum, de még mindig jövök eggyel, a legfontosabbal: AZ EREDMÉNYHIRDETÉS MÁJUS 22.

Persze a szavazás megkezdéséig is lehet megjegyzéseket és véleményeket fűzni a történetekhez, amikre az írók majd utólag válaszolnak, ha kiderült, kihez melyik tartozik.

Mindenki szavazhat, az írók is (természetesen önmagukra nem!), s az alábbi 4 kategóriában lesznek győztesek hirdetve:
  • Legjobb történet
  • Legjobban eltalált karakter
  • Legkönyvhűbb történet
  • Legjobban megvalósított szituáció
    A jelölések menetéről a későbbiek során bővebben is értesítelek Titeket, dátum szerinti emlékeztetővel egybefűzve. Annyi biztos, hogy a majdani szavazatokat e-mailben kell eljuttatnotok hozzám, továbbra is merengős regisztráció megadásával.
    Holnaptól pedig olvasásra fel!

    Luna

    Nincsenek megjegyzések: